La nostra
història

L’atracció per l’obra d’art, en el sentit d’un conjunt d’elements capaços de produir experiència estètica que t’enriqueixi cultural i emocionalment, ens porta concebre la idea d’obrir una galeria d’art.

A principis de 2016 trobem un local ben situat a la vora del principal eix comercial de Girona, i amb unes característiques idònies per a la realització d’aquest projecte. Un local amb dos espais molt diferenciats, en dues plantes diferents.

Tot això ens porta a dissenyar un projecte que proposa dos espais. Un, d’obra original de petit format a preus assequibles amb artistes locals i exposició permanent, i l’altre, d’obres de gran format presentades en exposicions temporals.

D’aquesta dualitat de la proposta d’espais sorgeix el nom de DUAL, i del traç expert de la Montse en surt un logo que transmet la vitalitat amb que emprenem el projecte.

Amb tot això, finalment el 17 desembre de 2016, inaugurem la Galeria amb la presència de la il·lustríssima alcaldessa de Girona, la Sra. Marta Madrenas, i amb una gran assistència d’artistes, amics i amigues.

Dolors  i  Lluís

about_img
about_img
about_img
about_img

Presentació

Pau Cassany
Manel Marzo-Mart
Tatiana Blanqué
Francesca Poza
Paula Leiva Granger
Natàlia Ferré
Pau Morales
Valeria Pesce

Informació d’interés

Estem a la Gran Via Jaume I, 67, sota les voltes a tocar del mercat del Lleó.

Horari:  De dimecres a dissabte,  matins de 11:15 a 13:30,  i tardes de 17:00 a 20:00.