Anna Agustí Hontangas

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Anna Agustí Hontangas neix al cor de l’Empordà (1968), en el petit poble medieval de Pals (Girona), famós pels seus camps d’arrós, les seves platges i espais naturals. Aquest entorn està present contínuament en els temes de les seves pintures.

Va cursar la carrera de Belles Arts a la Facultat Sant Jordi de la Universitat de Barcelona, on va obtenir la llicenciatura l’any 1992. 

Cursos de gravat, escultura i ceràmica, sensologia pictòrica a Barcelona, Girona i La Bisbal d’Empordà

L’obra de l’Anna Agustí s’ha anat exposant en galeries d’art i fires de diversos països, i ha participat en múltiples concursos on ha guanyat diversos premis.

Altres experiències han marcat positivament la seva vida, com el fet de viatjar a diversos països d’Àfrica i Àsia, on va descobrir unes altres cultures, gents i paisatges.

L’obra de l’Anna Agustí Hontangas reflecteix la immensitat dels espais oberts i els seus colors intensos evoquen la calidesa del seu Mediterrani i dels paisatges viscuts en els seus viatges. Tot insinuat pictòricament a través de contrastos i textures harmonioses per tal de portar a l’espectador a sentir les seves pròpies experiències.