(Català) Olga Cairols Cabasés

Désolé, cet article est seulement disponible en Catalan. Pour le confort de l’utilisateur, le contenu est affiché ci-dessous dans une autre langue. Vous pouvez cliquer le lien pour changer de langue active.

Olga Cairols   (Barcelona, 1962)

LLicenciada en Història de l’art i Belles Arts a la UB. Estudis de Disseny de moda, Estilisme i Il.lustració a l’Escola Felicidad Duce de Barcelona.

Té obra arreu del món, però sobretot a Estats Units.

Esposicions més recents:

Carré d’Artistes  Estambul (Turquia),  Sedona (Arizona, EEUU)

Wylsum gallery (Barcelona),  Be Your Magic  (Barcelona)

Properament  exposició a Solothurn (Suïssa)

Artista amb més de 35 anys de professió. Presenta la seva col·lecció feta amb diferents tècniques sobre tela i paper, collage, acrílics treballats amb espàtula, olis, pastels d’oli, carbonets i retoladors. Des del neo pop fins al neoimpressionisme amb tocs d’expressionisme i simbolisme, la seva obra tracta el tema de la dona en particular i de tots els éssers i la relació establerta amb la natura.

Simbiosi i connexió amb el planeta i sobretot l’amor que sent pel bosc.  Això és el que inspira la seva feina personal.

Des de molt jove, Olga Cairols Cabasés ha desenvolupat una pràctica de dibuix i pintura. Després d’haver seguit diversos cursos d’Art, Història de l’Art, així com de Dibuix de Moda i Disseny Tèxtil a Barcelona a Espanya, va desenvolupar ràpidament una tècnica pluralista, una cultura i referències eclèctiques que  convertirien la seva pintura en una pràctica única. L’artista treballa inicialment la base d’una manera abstracta barrejant i superposant textures i materials per aconseguir efectes de volums i matisos, i després posa un motiu, un tema, una intenció figurativa.

El món únic d’Olga Cairols  està poblat d’éssers híbrids que oscil·len entre la Terra i altres planetes, la dimensió real i altres.

Inspirats, els seus personatges espirituals semblen al mateix temps llunyans i molt propers a cadascun de nosaltres.

Barreja en les seves composicions dansa, música, poesia, màgia, tot un món complex que ha abandonat els seus límits i barreres per donar curs lliure als desitjos més ardents i íntims del seu creador.