Anna Agustí Hontangas

Anna Agustí Hontangas neix al cor de l’Empordà (1968), en el petit poble medieval de Pals (Girona), famós pels seus camps d’arrós, les seves platges i espais naturals. Aquest entorn està present contínuament en els temes de les seves pintures.

Va cursar la carrera de Belles Arts a la Facultat Sant Jordi de la Universitat de Barcelona, on va obtenir la llicenciatura l’any 1992. 

Cursos de gravat, escultura i ceràmica, sensologia pictòrica a Barcelona, Girona i La Bisbal d’Empordà

L’obra de l’Anna Agustí s’ha anat exposant en galeries d’art i fires de diversos països, i ha participat en múltiples concursos on ha guanyat diversos premis.

Altres experiències han marcat positivament la seva vida, com el fet de viatjar a diversos països d’Àfrica i Àsia, on va descobrir unes altres cultures, gents i paisatges.

L’obra de l’Anna Agustí Hontangas reflecteix la immensitat dels espais oberts i els seus colors intensos evoquen la calidesa del seu Mediterrani i dels paisatges viscuts en els seus viatges. Tot insinuat pictòricament a través de contrastos i textures harmonioses per tal de portar a l’espectador a sentir les seves pròpies experiències.