Lluís Puiggrós Puigdellívol

Nascut el 9 de juny de 1970 a Sant Joan de Vilatorrada (Catalunya). Amb estudis de pintura i disseny gràfic a l’Escola d’Arts i Oficis Artístics de Vic (1990-95).

En el seu bagatge com a artista es defineix com un pintor autodidacta. Va ser en els concursos de pintura ràpida, ja de molt jove, que li van servir per adquirir mirada i traç marcat, moltes vegades amb clars detalls de la formació rebuda des de la vessant del disseny gràfic.

És conegut com un pintor de realisme urbà, on els seus temes volen captar tot allò que li crida l’atenció com son les grans ciutats, els cotxes, els cels, el detall de l’aigua, els carrers, etc.. jugant sovint amb les formes geomètriques i el joc visual de les línies arquitectòniques de grans ciutats com son per exemple Nova York, Barcelona,..

A l’hora, aquest gran interès pel realisme urbà es completa amb temes rurals i de muntanya i algun retrat. Sovint busca contrastos directes entre blancs-negres i colors potents.

En quan a la tècnica es mou utilitzant els acrílics, olis, tintes, aquarel·les i grafits, principalment.

Des de l’any 1993 ha realitzat nombroses exposicions tan individuals com col.lectives en diverses ciutats arreu del món, destacant Nova York, Chicago, Aachen (Alemanya) i París.  Així com en diferents ciutats catalanes i de l’estat, com Barcelona, Reus, Blanes, Lleida, Madrid, València, Castelló, Saragossa, Marbella, Pamplona, etc.. També ha participat en diferents Fires Internacionals d’Art.

Al llarg de la seva trajectòria pictòrica ha destacat també pels nombrosos premis, comptant amb més de 500 premis.