Tatiana Blanqué

TATIANA BLANQUÉ (Sant Cugat del Vallés, 1971)

Tatiana Blanqué és una artista plàstica llicenciada en Belles Arts per la UB.

Amb projecció tant nacional com internacional. Ha exposat a Roma, Nova York, Amsterdam, París, Andorra, així com a Barcelona, Girona, Granollers, Sant Cugat, Pamplona, Bilbao i Madrid.

Descendent d’una família relacionada amb el món de la moda, la fotografia i el disseny durant vàries generacions, l’artista ha estat lligada a la creació i la pintura des de molt jove.

La seva passió per escriure li permet passar quatre anys treballant com crítica d’art en un diari local. També fa «Motivació creativa» per empreses, comissariats i tot el que tingui a veure amb la comunicació artístico-plàstica.

L’obra que ens mostra, seriosa i delicada, és executada amb gran domini del traç i de la composició colorista. Basada en la temàtica de la natura, capta a la perfecció l’ambient de les zones boscoses. Com detalla l’artista, a la mostra hi ha “boscos plens d’arbres, fulles, llum, foscor, humitat, olors, sorolls, silenci, calor, pau… antropologies naturals d’un món paral·lel del qual ningú no se’n pot desprendre”.